Over ons

Over uitvaartverzorging Amsterdam

Wie zijn wij?

Uitvaartverzorging Amsterdam organiseert al jarenlang crematies en begrafenissen in Amsterdam Noord. Wij hebben vele families deskundig en vanuit ons hart begeleid. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een persoonlijke uitvaart is. Een uitvaart, die recht doet aan de overledene. Wij doen er alles aan om dat te realiseren. Van de verzorging tot en met de afscheidsdienst.

Altijd bereikbaar

Neem contact op

Heeft u vragen of hulp nodig bij een overlijden? Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Wat wij doen

Wij helpen bij een persoonlijke uitvaart, crematie of begrafenis

Afscheid nemen van een dierbare, dat moeten we allemaal vroeg of laat. Als het eenmaal zover is, komt er veel op u af. Er is vaak veel emotie, maar er moet ook van alles geregeld worden. Uw uitvaartbegeleider van Uitvaartverzorging Amsterdam staat direct na het overlijden voor u klaar en helpt u bij elke stap. Telkens kijken we samen met u wat de wensen zijn. Wat past bij uw overleden dierbare en bij uzelf?

Wij zijn toegankelijk en open in het contact. Dankzij onze jarenlange ervaring, informeren wij u kundig en gericht over alle mogelijkheden voor een crematie of begrafenis in Amsterdam Noord, maar ook (ver) daarbuiten. Er kan vaak meer dan u denkt! Samen met u organiseren wij zo een persoonlijk afscheid dat ook houvast biedt voor de periode daarna.

U kunt bij ons terecht met elke uitvaartverzekering en ook wanneer u niet verzekerd bent. En de kosten? Daarover zijn wij altijd open en duidelijk: geen verrassingen achteraf.

Onze kracht

Waarom kiezen voor Uitvaart Amsterdam Noord?

Persoonlijke aandacht

Onze uitvaartverzorgers houden enorm van hun vak. Wij doen er alles aan om het afscheid bij De Nieuwe Noorder zo passend en liefdevol mogelijk te laten verlopen.

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Dit kan telefonisch, maar ook via WhatsApp of e-mail.

Prijsbewust

Wij werken zeer budget- en prijsbewust. Bij ons krijgt u een helder overzicht van de kosten. U weet precies waar u voor betaalt.

Beoordelingen

Wat nabestaanden over ons zeggen

Verzekerd van een Verzorgde uitvaart

Bij ons bent u altijd verzekerd van een uniek afscheid van uw dierbare. U bent welkom, met of zonder een uitvaartverzekering.